gaspGAnalytics a devenit un instrument puternic, cu multe customizări posibile. Asta l-a făcut pe placul utilizatorilor avansați, dar și mai dificil de înțeles de către începători. Celor din urmă le pot pune probleme chiar customizările disponibile în interfață. Și pentru că Google vrea ca un număr mai mare de utilizatori de Analytics să folosească dashboard-uri, rapoarte și segmente customizate, a creat o librările de unde acestea se pot descărca.

În Google Analytics Solutions Gallery trebuie doar să selectezi tipul de business și funcția de marketing (ex. SEO, PPC, social) și vei vedea rapoarte, segmente sau chiar dashboards disponibile pentru download.

Resursele disponibile acolo sunt un bun punct de început și pot introduce utilizatorii în tehnici precum segmentarea, dar ele nu se pot potrivi tuturor site-urilor, așa că utilizatori mai vechi de GA vor prefera în continuare să își facă propriile customizări. Pentru marketerii aflați la început de drum, soluțiile oferite de Google spre download pot fi foarte utile.

Etichete: , , , , ,